Legfrisebb bejegyzésekEgy kis hazai külföldön is
Egy kis hazai külföldön is

Ha már arra adtad a fejed, hogy vállalkozol, ráadásul külföldön, akkor van egy nagyon fontos dolog, amit itthonról magaddal vihetsz. Ez pedig a minőség.

A lehetőségek tárháza végtelen...
A lehetőségek tárháza végtelen...

Te gondolkoztál már azon, hogy hol vállalkozz? Itthon vagy netalán külföldön? Melyik a jobb döntés? Hol terem több babér? Tudod, az a bizonyos kerítés, ami kolbászból van, tényleg kolbászból van?

A lehetőségek tárháza végtelen...
Kell egy gép...
Kell egy gép...

Gondolkoztál már azon, hogy a kezdőtőkén kívül minis az a legfontosabb dolog, amire szükséged lehet, hogy kürtőskalácsos vállalkozásba kezdhess? Na vajon mi lehet? Segítünk: egy eszköz csupán, ám mégis kihagyhatatlan.

Értünk, velünk!!!
Értünk, velünk!!!

Te mit teszel azért, hogy az alkamazottaid a munkatársaid legyenek? Ugyanis a két fogalom nem ugyanaz...

Értünk, velünk!!!
Új és tradicionális – a szuper páros
Új és tradicionális – a szuper páros

Szinte minden termék életében jön valamikor egy újítás, egy nagy ötlet, esetleg egy párosítás egy másfajta termékkel, ami végül főnyereménynek bizonyul. Így van egy a fagyis kürtőskaláccsal is.1   
Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata