A lehetőségek tárháza végtelen...
A lehetőségek tárháza végtelen...

Megosztom:

Facebook Google

Hozzánk számtalan megkeresés érkezik a világ minden tájáról. Hiszen, valljuk be, a kürtőskalács, annak ellenére, vagy éppen azért, mert Hungarikum, szépen lassan világuralomra tör.

 

Egyre többen ismerik, szeretik és keresik a mi hagyományos édességünket, persze nemcsak a hagyományos formában.

 

Mi is járunk külföldre, hívnak minket. Mi pedig szívesen visszük el kalácsainkat a világ bármely pontjára.

 

Ráadásul a kürtőskalács az utóbbi években tényleg világhódító útra indult, így hatalmas potenciál van benne külföldön is.

 

De visszatérve a külföldi vállalkozói létre. Már most számtalan Partnert tudhatunk magunk mellett, akik a mi segítségünkkel indultak el a kürtőskalácsos biznisszel, mégpedig külföldön. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak országhatárainkon belül, de kívül is segíthetünk.

 

Hogy miben különbözik a külföldi kürtőskalácsozás az itthonitól? Tulajdonképpen nem is olyan sokban, sőt némely területe, magának a vállalkozói létnek talán még egyszerűbb, mint itthon.

 

Ami talán a legfontosabb, hogy kint is pontosan ugyanazt és ugyanúgy kell tenned, mint itthon.

Ugyanazok az eszközök és alapanyagok szükségesek. Sőt, mi ebben is tudunk Neked segíteni.

 

Hogy mik az előnyök?

 

Természetesen első helyen az árak szerepelnek. Hiszen, ha például Kürtőskalács MIX-szel dolgozol külföldön, akkor magyar alapanyagárak mellett, kinti áron tudsz kalácsot értékesíteni. Márpedig kint az itthoni többszöröse a kalács. Ráadásul a kinti alapanyagok minősége sokszor meg sem közelíti a magyar termékek minőségét. MIX-ünk pedig a legkiválóbb, magyar alapanyagokból készült, így a messzi távolban sem kell lejjebb adnom a színvonalból.

 

Persze külhonban sincs kolbászból a kerítés. Dolgoznod kell, marha sokat. Pontosan azok a dolgok kellenek ott is, mint itthon. Kemény munka, kitartás, innováció, odafigyelés és persze finom kalács.

 

Egy szó, mint száz, akár kint élsz, akár csak fontolgatod a kiköltözés gondolatát, és persze ezzel egyidejűleg a kürtőskalácsozást, akkor keress fel minket és akárcsak itthon, az első lépésektől fogjuk a kezed.

 

Légy a magad ura, a mi segítségünkkel!

 

A mi álmunk, a mi tudásunk, a mi tapasztalatunk, a Te szolgálatodban!

 Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata