Egy kis hazai külföldön is
Egy kis hazai külföldön is

Megosztom:

Facebook Google

Ha már arra adtad a fejed, hogy vállalkozol, ráadásul külföldön, akkor van egy nagyon fontos dolog, amit itthonról magaddal vihetsz. Ez pedig a minőség.

 

 

Szó se róla, külföldön is sok helyen sütnek kürtőskalácsot. Sőt, a világ egyre több és több zugában ismerik meg ezt a tradícionális magyar finomságot. Hol jobb a minőség, hol kevésbé jó.

 

Ezt persze sok minden eredményezheti: a megfelelő szaktudás vagy eszközök hiánya, de a legfőbb ok az alapanyagok minősége.

 

Hiszen mint tudjuk, a minőség szent és sérthetetlen. Ám minden rosszindulatot mellőzve, teljesen tárgyilagosan ki kell jelentenünk, hogy a külföldön beszerezhető kürtőskalács alapanyagok minősége meg sem közelíti a Magyarországon kaphatóakét.

 

Persze minden problémára van megoldás! Mi pedig megtaláltuk ezt!

 

Egyedi fejlesztésű, vadonatúj innovációnk a Kürtőskalács MIX, melynek segítségével elviheted a magyar minőséget a világ bármely tájára.

 

Kürtőskalács MIX-ünk válogatott, kiváló minőségű magyar alapanyagokat tartalmaz, melyek eredményeképp igazán hagyományos, fenomenálisan finom kürtőskalácsot készíthetsz Vásárlóidnak bárhol és bármikor.

 

Tovább megyünk. Megvan az a pillanat, amikor extrém meleg, netalán extrém hideg van egy-egy rendezvényen? A fogad vacog, a vaj irdatlan kemény, az élesztő akkor sem futna fel, ha egy sereg baltás gyilkos kergetné. Vagy az ellenkezője, a kánikulában, mikor még ott is víz folyik rajtad, ahol nem is gondolnád, az alapanyagaid jobb esetben csak megolvadnak, - tegyük hozzá ebben az állapotban sem alkalmasak munkára -, rosszabb esetben meg is buggyannak a nagy melegben. A vásárlók gyomorrontása pedig nem a legjobb reklám, ugye?

 

Kürtőskalács MIX-ünk erre is megoldást nyújt, hiszen a minőségi alapanyagok egytől-egyig porított formában kerültek a csomagolásba. Természetesen a porítás folyamata egyáltalán nem befolyásolta az alapanyagok minőségét, viszont mind hideg, mind a meleg időben könnyű vele dolgozni.

 

Itt még nincs is vége az előnyöknek. Hiszen MIX-ünk mindenből a megfelelő mennyiséget tartalmazza. Nincs szükség méricskélésre, nincs hibafaktor, a munkafolyamato gyorsabbá és biztosabbá válik.

 

Egy szó, mint száz: ha külföldön vállalkoznál se habozz minket megkeresni, hiszen segítő kezet nyújthatunk.

 

Figyelj minket, mert hétről hétre hasznos kulisszatitkokat osztunk meg Veled!

 

A mi álmunk, a mi tudásunk, a mi tapasztalatunk – a Te szolgálatodban!Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata