Egy kis matek! Miért használj MIX-et?
Egy kis matek! Miért használj MIX-et?

Megosztom:

Facebook Google

Beszéljenek a számok helyettünk! Úgy gondoljuk, hogy egy vállalkozás tervezésénél fontos, hogy Te mindent feketén-fehéren láss, mismásolás nélkül. Webáruházunkban alap esetben lakossági szinten érheted el Kürtőskalács MIX-ünket, ami otthoni, lakossági használatra is tökéletes, főleg saját tervezésű HOME kürtőskalács gépeinkhez. Ha viszonteladó partnerként kívánsz vásárolni tőlünk, vagy saját kürtőskalács üzletedhez kívánod használni a MIX-et, természetesen más árakon juthatsz hozzá. 

Ahhoz, hogy viszonteladó partnerünk, vagy kürtőskalácsos partnerünk legyél legalább 30 kg Sweeter Kürtőskalács MIX megrendelés szükséges. Ez 3 karton terméket jelent, ami nagyjából egy kürtőskalácsos kitelepülés alkalmával elfogy. Nézzük is meg, hogy miként éri meg kürtőskalács üzletbe kezdeni?

Egy átlagos méretű, normál kürtőskalácsos kitelepülésen jellemzően 300 darab kürtőskalács értékesíthető, ami azt jelenti, hogy körülbelül 30 csomag Sweeter Kürtőskalács Mix fogy el egy rendezvényen. A legkisebb kedvezménykategóriában egy kg (vagyis egy csomag kürtőskalács mix) beszerzési költsége bruttó 1790 Ft, ami azt jelenti, hogy egy kalács önköltsége alapanyag szintjén bruttó 179 Ft. Ha ehhez hozzáadjuk a működtetési költségeket, egyéb járulékos költségeket és helypénzeket, akkor nagyjából a 300 db kalácsra levetítve egy kalács teljes belekerülési költsége alapanyaggal és egyéb költségekkel együtt bruttó 250 Ft körül mozog.

Egy rendezvényen a kürtőskalács értékesítési ára jellemzően bruttó 800 és 1000 Ft között mozog. A többi már egyszerű matek.  Egy rendezvény belekerülési költsége a fentiek következtében olyan 75.000 Ft körül áll meg, ami már tartalmazza a kiadásokat, míg a bevétel 240.000 Ft és 300.000 Ft közé esik az bruttó értékesítési ár következtében. Mindebből kifolyólag egy rendezvényen a profit 165.000 Ft és 225.000 Ft közé esik. Egy rendezvény, egy egységgel. Ilyen egy édes hivatás! 

Ez kell neked? Nincs más dolgod, mint kapcsolat űrlapunk segítségével írj Nekünk, hogy munkatársunk megkeressen a részletes viszonteladói ajánlatunkkal, hiszen az 1.790 Ft-os viszonteladói listaárnál bizony van sokkal kedvezőbb! Nincs más dolgod, mint látogass el kapcsolat oldalunkra és írj Nekünk!. 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a 30 kg-os viszonteladói induló csomagot webáruházunkban is megvásárolhatod ehhez kattints ide.

Természetesen ezek a költségek és maga a profit a kürtőskalács vállalkozás motorját adják, azonban tisztán kell látnod. Egy ilyen típusú vállalkozás beindításához egyéb típusú befektetésre is szükséged van, összegyűjtöttük Neked egy csokorba, hogy pontosan milyen induló költségekkel kell tervezned, ezek megtekintéséhez kattints ide. Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata