Értünk, velünk!!!
Értünk, velünk!!!

Megosztom:

Facebook Google

Ha alkalmazottad, alkalmazottaid vannak, az nem feltétlenül rossz, de nem is az igazi. Mi valljuk azt, hogy azok, akiket alkalmazunk, a munkatársaink, a segítőink. És ennek megfelelően nemcsak elvárásaink vannak feléjük, hanem a legmegfelelőbb körülményeket szeretnénk megteremteni nekik, és az elvárások mellett adunk is.

 

Ez az „adakozás” nemcsak a fizetésben nyilvánul ám meg. A jó pénz még nem tesz senkit jó munkatárssá. Mi annak örülünk, ha a munkatársunk – és itt is a társon van a hangsúly- szeret nekünk, velünk dolgozni. Ez pedig nemcsak a pénzen múlik.

 

Persze tisztességes fizetséget adunk a segítőinknek, ám mégis minden körülményt igyekszünk megteremten, amely az ő munkájukat megkönnyíti, vagy segíti.

 

Szeretjük motiválni a munkatársainkat. Nincs is jobb, mint egy olyan munkavállaló, aki nemcsak a fizetéséért, hanem hivatástudatból dolgozik.

 

Persze mi sem vagyunk álszerények, tudjuk, hogy a saját vállalkozásunkért mi fogunk a legkeményebben dolgozni. Nem is várjuk el a munkatársainktól, hogy csak és kizárólag értünk dolgozzanak. De mindent megteszünk azért, hogy mi is a fontossági tényezők között legyünk.

 

Hogy ehhez mi kell?

 

Elsősorban tisztességes,igazságos fizetés. Folyamatos motiváció, ami jelentkezhet fizetésemelés, prémium, jutalom, de akár előrelépési lehetőség formájában is. Na meg persze a munkafolyamat megkönnyítése segítségével is.

 

A kürtőskalács sütés bizony kemény fizikai munka. Saját recepttel, rendszeres és állandó adagokkal, kimért összetevőkkel próbáltunk könnyíteni hosszú ideig. Sajnos így is születtek hibák. Sokat gondolkoztunk azon, hogy mit is tehetnénk még azért, hogy munkatársaink az anyagi motiváción kívül, talán kicsit kevesebb és könnyebb munkavégzéshez jussanak.

 

Kürtőskalács MIX-ünk erre is egy csodás megoldás, hiszen nincs hibafaktor. Egy tálba öntve, megfelelő mennyiségű vízzel minden esetben tökéletes tésztát kapunk. Munkavállalóinkon nincs akkora súly, nincs akkora felelősség, hiszen nem nekik kell kimérni a hozzávalókat, ezt már mi megtettük.

 

Ez nemcsak nekünk könnyebb így, hanem partnereinknek is. Hiszen partnereinknek ugyanúgy vannak alkalmazottaik, ugyanúgy próbálják őket motiválni, és persze ugyanúgy próbálják könnyebbé tenni nekik a munkát.

 

Ha Te is ilyen Partner vagy, akkor a legjobb hír számodra, hogy Kürtőskalács MIX-ünkkel még inkább egyszerűsítheted a munkafolyamatot, amiért hidd el, hogy munkatársaid is nagyon hálásak lesznek.

 

Ne feledd, ők is érted vannak. Veled vannak, Neked segítenek. Háláld ezt meg!

 

Kürtőskalács MIX – Neked, velük, értük, érted.Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata