Kell egy gép...
Kell egy gép...

Megosztom:

Facebook Google

Ez nem más, mint a sütő.

 

Legyen ez gázos, elektromos vagy faszenes, teljesen mindegy. Enélkül ugyanis nincs mit árulni.

 

Az, hogy melyik a legjobb választás a számodra, az Tőled és persze a vállalkozásod formájától függ. Természetesen ebben is tudunk Neked segíteni, nem kell egyedül választanod.

 

Persze  azt is tudnunk kell, hogy mik a hosszútávú terveid, tehát jó, ha előre is gondolkozol! Megéri gépet venned, a bérgyártás jobb lenne, esetleg bérelj gépet?

 

Vegyünk egy példát!

 

Tegyük fel, hogy kávézód van. Miért éri meg Neked venni egy gépet, betaníttatni egy munkatársat és nemcsak szezonálisan foglalkozni a kürtőskaláccsal?

 

A válasz nagyon egyszerű. A kürtőskalács nem szezonális termék, így kis változtatással télen és nyáron is ugyanolyan jó profitot termelhetsz vele.

 

Nyáron fagyival, télen hagyományosan árulhatod.

 

Sokan keresnek minket azzal, most a nyár alkalmával, hogy kávézóba, cukrászdába készítsünk mi bizonyos mennyiségű kürtőskalács tölcsért, hogy ezt ők fagyival megtöltve árulhassák.

 

Ez tőbb szempontból sem jó döntés. Persze nekünk jó, hiszen bevételünk születik, de mégsem az igazi.

 

Hiszen a kalács nem lesz mindig friss, sőt az is lehet, hogy megrendelőként jóval nagyobb költségekbe vered magad, mint akkor, ha nemcsak egy szezonális terméket, hanem egy üzleti lehetőséget látnál a dologban.

 

Vedd észre azt, hogy vállalkozóként hogy járnál jobban. Vagy ha nem vagy biztos magadban, akkor kérdezz bátran.

 

Hisszük azt, hogy tudunk és persze akarunk is olyan tanácsot adni, ami leendő partnereink javát szolgálja. Hidd el, hogy, ha elmondod nekünk terveidet, akkor személyre szabottan tudunk Neked megoldást ajánlani.

 

Minden tevékenység, minden helyszín és minden leendő termék más és más. Más gépet, esetleg más technikát, más tudást igényelhet, és persze más előkészületeket is.

 

Mindebben tudunk Neked segíteni. Bátran áruld el, hogy mik a terveid, mi pedig segítünk abban, hogy a legjobbat kaphasd!

 

A mi álmunk, a mi tudásunk, a mi tapasztalatunk – A Te szolgálatodban!Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata