Új és tradicionális – a szuper páros
Új és tradicionális – a szuper páros

Megosztom:

Facebook Google

A fagyis kürtőskalács az elmúlt évek egyik legnépszerűbb terméke, amely két igazán tradícionális „összetevőből” hoz ki egy igazán friss, fiatalos, roppant kedvelt, innovatív terméket.

Mondhatni népőrületté vált, így kihagyni a termékpalettából szinte őrültség. Gondoljunk csak bele, valaki megtalálta a piaci rést. Hiszen a hagyományos kürtőskalács sikere hidegebb időben töretlen, viszik, mint a cukrot. A fagylalt melegben a lehető legjobb hűsítő. A két termék az évszakokat felcserélve pedig egyeseknek ugyan bejön, de nem a legjobb választás. De az emberek, ha télen szeretik a kürtőskalácsot, akkor nyáron is szeretik. Csak éppenséggel nem a gőzölgő formáját.

Na így született a nagy ötlet. És ebben a termékben még mindig hatalmas potenciál van.

Mi mozgó árusítást folytatunk. Minden rendezvényünkön, főleg az egyre melegebb idő beköszöntével, egyre többen és többen keresik a fagyis kürtőskalácsot.

Tovább megyünk, nemcsak a mozgó árusok egyik kedvence ez, hanem a fix hellyel bíró vállalkozók is egyre inkább oda vannak érte.

Hozzánk például számtalan érdeklődés fut be mostanában kávézókból, fagyizókból, cukrászdákból, amelyek bővítenék repertoárjukat a fagyis kürtőskaláccsal.  Több ízben is olyan megkereséseket kaptunk, miszerint hetente gyártsunk többszáz kürtőskalács tölcsérg egy-egy fagyizónak, ők azért eljönnek, akár az ország másik végéből is, majd pedig továbbértékesítik azokat, persze fagyival, gyümölccsel, és még ki tudja mivel töltve.

Kimondhatatlanul örülünk az ilyen megkereséseknek, hiszen bíznak a szaktudásunkban, az eszközeinkben, a munkánkban.

DE, gondolkodtunj, osztottunk, szoroztunk és így bizony leendő partnereink sokkal többet vesződnek, sokkal több időt és energiát, na meg pénzt áldoznak az új termék bevezetésére, mintha egy sütőgéo és pár tölcsér alakú fa beszerzésével, saját maguk, frissen sütnének annyi kürtőskalács tölcsért, amennyire szükségük van.

 

Félre ne értsetek, nem vagyunk mi a saját profitunk ellenségei, de hiszünk az egyenes üzletben, az emberségben és a jó partneri kapcsolatban, amelynek az egyik és legfontosabb alapja a bizalom.

Leendő partnereink bíznak bennünk és nekünk kötelességünk a lehető legjobb ajánlatot tenni számukra.

Így kedves leendő partner, ne habozz minket megkeresni, ha kávézód, fagyizód, cukrászdád, hoteled, panziód, vagy bármilyen vendéglátóegységed van, ahol szívesen felvennéd kínálatodba a fagyis kürtőskalácsot.

Akár mi sütjük, akár Te sütöd, garantáljuk, hogy a legjobb ajánlatot biztosítjuk Számodra, na meg persze legjobb tudásunkat is rendelkezésedre bocsátjuk.

Keress minket bátran.

 

Ja, a legjobbat majd elfelejtettük. Ha úgy döntesz, hogy Te sütöd a tölcsért és beszerzel tőlünk egy sütőt, néhány fával, akkor két legyet ütsz egy csapásra. Nyáron fagyis, télen hagyományos kürtőskaláccsal örvendeztetheted meg vásárlóidat!

Hiszen tudod, a kürtőskalács illata csak úgy csalogatja a vendégeket, akár hagyományos, akár fagyis. Emeld a tétet, tedd még sokszínűbbé vállalkozásod!

A mi álmunk, a mi tudásunk, a mi tapasztalatunk – A Te szolgálatodbanHiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata