Legfrisebb bejegyzésekA tudás
A tudás

Ha új vállalkozásba kezdesz, a száraz papírmunkán már túl vagy, megvan mindened, ami kellhet a tevékenységedhez, még mindig nem vagy kész. Nem vagy kész, hiszen a tevékenységedet, hacsak nem űzted már hosszú éveken keresztül hivatásszerűen, még nem ismered igazán, nem tudod, hogy hogy is mennek a dolgok gyakorlatban.

Mennyi az annyi?
Mennyi az annyi?

Azt már tudjuk, hogy egy új vállalkozás beindítása nem fenékig tejfel. Kitartás, bátorság és kemény munka kell a sikerhez. De ezen kívül is van még egy roppant fontos momentuma a cégalapításnak. Ez pedig nem más, mint a KEZDŐTŐKE.

Mennyi az annyi?
Az első lépések
Az első lépések

Egy vállalkozás beindítása olyan, akár az első lépések. Mindig akadnak rázósabb pillanatok.
Fortuna nagy kegyeltjének kell lenni ahhoz, hogy nehézségek nélkül, minden flottul menjen egy új cég indulásakor. De a vállalkozó mindig feláll és idővel léptei egyre biztosabban lesznek.

Így válik valóra egy álom…
Így válik valóra egy álom…

Kedves Olvasó!

 

Köszöntelek új cégem, új oldalán, mely a Sweeter nevet kapta. Kardos Tímea vagyok, és évtizedek óta foglalkozom kürtőskalács sütéssel, és eme csodás édesség továbbfejlesztésével. Időközben pedig kezdő vállalkozók betanításába is belekezdtem, hiszen a tudás, a tapasztalat, amit megszereztem sokak hasznára válhat.

Így válik valóra egy álom…
Sárgaköves út, mely a varázslatos életbe vezet? – Igen!
Sárgaköves út, mely a varázslatos életbe vezet? – Igen!

Termékpalettánk sokszínűsége nemcsak abban rejlik, hogy minden eszköz megtalálsz nálunk, amely egy kürtőskalácsos üzlet beindításához kell, hanem abban, attól vagyunk mi komplexek, hogy nemcsak az eszközeinket osztjuk meg Veled, hanem tudásunkat, a hivatásunkba vetett hitet és persze legféltettebb titkainkat is.  3 
Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata