Legfrisebb bejegyzésekEgy újság hasábjain
Egy újság hasábjain

Nemrég örömteli hírt kaptunk, interjút kért tőlünk egy Tolna megyei lap. Csodálatos érzés volt, hiszen hatalmas elismerés ez nekünk.

Valami készül...
Valami készül...

Kamerák, szakemberek sürgése-forgása,Kürtőskalács MIX, frissen sült kürtőskalács szállingózó illata és persze a Sweeter megálmodója, Kardos Tímea. Vajon ebből a receptől mi sül ki?

Valami készül...
Miért jó a MIX?
Miért jó a MIX?

Biztosan Te is feltetted már magadnak a kérdést. Van egy jól bevált recepted, miért is kellene Neked azon változtatnod? Miért kellene MIX alapú kalácsot sütnöd? Miért jó ez Neked?

Egyszerűen nagyszerű
Egyszerűen nagyszerű

Ha már az előző blogunkban az innovációról beszéltünk, akkor engedd meg nekünk, hogy bemutassuk Neked eddigi legizgalmasabb újításunkat.

A Kürtőskalács MIX-et.

Egyszerűen nagyszerű
Innovációt ide!
Innovációt ide!

Elindítottad a céged. A szekér halad szépen az útján, de egyszer csak belassul. A vásárlóid megszokták Tőled a jó minőséget, jó helyeid vannak, jó rendezvényeid, jó eszközeid és jó munkaerőd. De a profit bafagyott, nem megy felfelé. Miért?

Ha ez megesik Veled, na akkor kell valami új. Valami innnováció. 2  
Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata