Kürtőskalács Mix - a csodafegyver!
Megvan az az érzés, amikor van egy kedvenc helyed, ahol mindig ugyanazt a minőséget kapod? Gondolj egy kávézóra. Bemész, kéred a megszokott feketét és minden alkalommal ugyanazt a kávét kapod, ugyanazzal a puha keksszel, a kedvenc csészében, megfelelő habbal a tetején, ugyanazon a hőmérsékleten, ugyanattól a kedvenc pincér csapatodtól. Tudod miért mész oda. Ugyanazt kapod. Nem ér csalódás!

Kürtőskalács mixünk egyedi, titkos és sokat tesztelt receptünk alapján készült magyar találmány, melyet Kardos Tímea, a Sweeter alapítója közel egy éves fejlesztőmunkát követően dobott a piacra. A MIX lényegi részét adja, hogy minden benne van, ami egy kürtőskalácshoz szükséges, mindössze élesztő és víz hozzáadásával elkészül a standard és prémium minőségű tészta, amiből igazi öröm a kürtőskalács.
Kürtőskalács Mix - a csodafegyver!
A nagy titok az alapanyagban rejlik! A MIX elkészítése során több tucat kísérletet végeztünk, megannyi alapanyaggal, hogy Te a legjobbat kaphasd. Nem spóroltunk ki belőle semmit. Az alapanyagok több mint 80%-a magyar termék, mindössze néhány összetevőért kellett külföldre utaznunk. Ha külföldön akarsz kürtőskalácsot sütni vállalkozás formájában, akkor is ugyanazt az autentikus kürtőskalácsot készítheted, mint amit idehaza.

 A MIXnek köszönhetően a kürtőskalács gyártása egyszerűbb, mint valaha. Nem áll fenn a veszélye annak, hogy a nagy hajtásban valami kimarad a recepttúrából. Nem fenyeget az a veszély sem, hogy valamely alapanyagod nem megfelelő minőségű. Az egységcsomagoknak köszönhetően pontosan tudod, hogy egy zacskóból hány kalács jön ki. Könnyebb a beszerzés, az elkészítés is és könnyen ellenőrizheted általa a munkatársaidat is.
A gondos hazai gyártásnak és minőségbiztosításnak köszönhetően a Sweeter Kürtőskalács MIX  minden csomagban ugyanazt nyújtja a részedre. A hosszú szavatossági idő pedig hozzásegít Téged ahhoz, hogy nagyban gondolkodhass, hiszen a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az egy éves szavatossági idő alatt bármikor felhasználhatod MIXünket, hogy örömet szerezz vásárlóidnak.

A MIX használata során nincs szükség szakács vagy cukrász végzettségre sem. * Kiveszed a csomagból, összekevered az utasításnak megfelelően, vársz, hogy megkeljen és már csavarhatod is. Nem kell időt és energiát pazarolnod arra, hogy tökéletesítsd a receptedet, ezt mi megtettük helyetted. Ha már nem olyan lisztet kapsz a boltban ugrott a recepttúra. Ezt is elkerülheted a Sweeter Kürtőskalács MIX használatával.

A számos praktikus előny mellett gazdaságilag is jobban jársz. Jellemzően egy kitelepüléses kürtőskalács vállalkozás működtetéséhez minimum 3 emberre van szükséged. Egy kever és gyúr, egy nyújt és csavar, egy pedig süt, ízesít és kiszolgál. A MIX használatával egy munkatársat is kiválthatsz, hiszen időt spórólsz. Apropó idő, mivel az élesztőn és a vízen kívül mindent tartalmaz MIX-ünk, így a bevásárlásra szánt időt is megspórolod, hiszen nem kell beszerző körutat szervezned, nem kell figyelned az árakra, hogy hol és mikor olcsóbb egy-egy alapanyag. Az áraink garantált árak, melyekkel hosszútávon tervezünk, így fixen számolhatsz a MIX belekerülési költségtételeivel. Még sosem volt ennyire egyszerű a kürtőskalács szakma!

Egy 1 kg-os kürtőskalács mixből jellemzően 9-10 db közepes méretű, kb. 15 dkg-os, standard ízű és kinézetű kürtőskalács készíthető nagyüzemi gyártás során. Az alap vaníliás kürtőskalács már benne van a “dobozban”, vagyis csak az egyéb ízt kell neked az ízesítés során hozzáraknod.

* A végzettség nélküli kürtőskalács sütés külföldön lehetséges, csak és kizárólag akkor, ha a vállalkozó Kürtőskalács MIX-et használ a gyártás során.
Kürtőskalács Mix - a csodafegyver!
Összegezve milyen előnyöket kínál a Sweeter Kürtőskalács MIX?
 • standard minőségű kürtőskalács tésztát kapsz minden alkalommal
 • 80%-ban prémium, magyar alapanyagokból készült kürtőskalácsod megfelel a hungarikummal támasztott elvárásoknak
 • nem kell recepttúrát kísérletezgetned, mindig ugyan azt kapod végeredményként, így vásárlóid is mindig ugyan azt kapják
 • egyszerűsített elkészítési és gyártási technológia a saját vállalkozásodban
 • a standard mennyiségnek köszönhetően könnyen tudsz számolni a kapacitásoddal és a munkaerődet is kordában, kontroll alatt tarthatod
 • nem kell megannyi helyre rohangálnod az alapanyagokért
 • hosszú felhasználhatóság, egy éves szavatossági idő
 • nincs szükség külön végzettségre ha kürtőskalács mixet használsz
 • spórolsz a munkaerőn
 • költséghatékony és könnyű vele számolni
 • az 1kg-os kiszerelésnek köszönhetően praktikus, könnyű kezelni és még könnyebb vele dolgozni
 • standard minőségű kürtőskalács tésztát kapsz minden alkalommal


A lehetőségek tárháza végtelen...
A lehetőségek tárháza végtelen...

Te gondolkoztál már azon, hogy hol vállalkozz? Itthon vagy netalán külföldön? Melyik a jobb döntés? Hol terem több babér? Tudod, az a bizonyos kerítés, ami kolbászból van, tényleg kolbászból van?

Kell egy gép...
Kell egy gép...

Gondolkoztál már azon, hogy a kezdőtőkén kívül minis az a legfontosabb dolog, amire szükséged lehet, hogy kürtőskalácsos vállalkozásba kezdhess? Na vajon mi lehet? Segítünk: egy eszköz csupán, ám mégis kihagyhatatlan.

Kell egy gép...
Értünk, velünk!!!
Értünk, velünk!!!

Te mit teszel azért, hogy az alkamazottaid a munkatársaid legyenek? Ugyanis a két fogalom nem ugyanaz...

Új és tradicionális – a szuper páros
Új és tradicionális – a szuper páros

Szinte minden termék életében jön valamikor egy újítás, egy nagy ötlet, esetleg egy párosítás egy másfajta termékkel, ami végül főnyereménynek bizonyul. Így van egy a fagyis kürtőskaláccsal is.

Új és tradicionális – a szuper páros
Egy újság hasábjain
Egy újság hasábjain

Nemrég örömteli hírt kaptunk, interjút kért tőlünk egy Tolna megyei lap. Csodálatos érzés volt, hiszen hatalmas elismerés ez nekünk.Kürtőskalács komplex üzlettel. Legyél a Partnerünk!

A Sweeter kitűzött célja az, hogy segítse azokat a vállalkozó kedvűeket, akik tovább szeretnék vinni a hagyományos kürtőskalács elkészítési technikát és azokat is, akik úgy gondolják, hogy ezzel a gőzölgő édességgel kívánják meglepni vásárlóikat. A kürtőskalácsos szakma egy igazán nagyszerű hivatás. Jó helyen kell lenni, megfelelő időben. Folyamatos harc van az időjárással, az idővel, mint tényezővel. Nem mindegy hol vagy, mennyi idő alatt készül el egy kalács és az sem mindegy, hogy miként szolgálod ki a vendégedet. A kürtőskalács szakma egy komplex hivatás. Azonnal kiérződik a tésztából, ha nem megfelelően bántak vele, ha valami kimaradt, vagy ha csak egyszerűen nem megfelelő minőségű alapanyagokat tartalmaz.

Úgy gondoljuk, hogy a kürtőskalácsos szakma alapja immáron a Sweeter Kürtőskalács Mix is lehet. Miért merünk ilyen kijelentést tenni? Mert hiszünk abban, hogy amit csinálunk, az jó! A Sweeter Kürtőskalács Mix több, mint egy éves fejlesztőmunka eredménye. Különlegessége abban rejlik, hogy az élesztőn és a vízen kívül tényleg minden benne van a csomagban. Több, mint 80%-ban magyar alapanyagokat tartalmaz a színes, tetszetős csomagolás. A MIX segítségével könnyebb a gyártás, növelhető az elkészített mennyiség. A mix a közel 15 éve használt receptúránk átdolgozott kiadása, természetesen követve a tradíciót. Rengeteg teszt és próbakóstolás eredménye az, amit a csomag rejt. Mindezek mellett milyen előnyöket kínál mixünk? A részletekért kattints ide.

Az alapanyagon túl, a jó kalácson kívül mi kell még egy vállalkozáshoz? Nem mindegy, hogy milyen sütővel és milyen eszközök segítségével készíted! Kell a megfelelő előkészítés, a tökéletes hőfok a sütés közben. Nem elhanyagolható a forgási sebesség és a sülési idő sem. A Sweeter Kürtőskalács Sütő Gépei olyan technológia innovációt hordoznak magukban, melyek hozzásegítenek Téged ahhoz, hogy a legjobb minőséget add és mindezek mellett maximalizáld a termelésed hatékonyságát is, hogy egységidő alatt a legtöbb kalácsot készíthesd és ezáltal a legtöbb profitot érd el. A kürtőskalácsos vállalkozásod beindításához bizony a megfelelő eszköz és termékpark beszerzéséhez kezdőtőkére van szükséged. Az alábbi csomagajánlatban összefoglaltuk Neked, hogy milyen költségekkel kell számolnod.

Most kívánsz belevágni a szakmába? Tekintsd meg csomagajánlatunkat. Legyél a Partnerünk! Nálunk mindent megtalálsz egy helyen! Kürtőskalács - komplex üzlettel!
Sweeter Csomag
1 db 8 fás elektromos vagy gázüzemű, kürtőskalács sütő gép (tartozék: használati utasítás, szükséges engedély és 8 db normál méretű kürtő)
1 napos tanfolyam, betanítás a Sweeter műhelyében, ahol átadjuk a techonológiát (akár két fő részére)
4 db recept (eredeti erdélyi, laktózmentes, teljes kiőrlésű, sós)
+ Amennyiben minket választasz, kedvezményes csomagunk mellé ajándékba adunk 4 db Ice Roll tölcsér alakú fa kürtőt és 1 db Ízesítési segédletet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk!
599.990 Ft
579.990 Ft
Érdekel!
FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata