Szállítási és fizetési információk

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket számos módon tudjuk eljuttatni Hozzád, hogy ezáltal a Neked legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudd kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaltunk a részedre minden hasznos információt, ami segítségedre lesz abban, hogy a Sweeter webáruházban lehetséges fizetési és szállítási módokról tájékozódj. Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szükséged, keress minket elérhetőségeink egyikén vagy írj Nekünk az oldal alján található chat segítségével.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a szállítási módoknak többletköltsége lehet, melyet a termékek ára nem tartalmaz. Bizonyos esetekben egyes fizetési módok nem érhetőek el adott szállítási módok esetén. A webáruházban feltüntetett termékek árai nettó árak, mivel áraink alanyi adómentesek és a /hu domain elérhető termékek forintban, míg a /en domainen található termékek euróban értendőek. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy külföldi szállítás esetén kizárólag európai országokba vállaljuk a szállítást. Kérjük, hogy amennyiben nem Magyarországra kéred a termékeket, úgy a rendelés véglegesítésénél add meg EU adószámod.

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

MPL
Kérd a csomagodat otthonra, munkahelyedre. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt töltesz el egy helyen, hiszen az MPL Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. Megrendelésedet, akár már másnap átveheted és megrendelésed mellé csomagbiztosítás is jár díjmentesen 50.000 Ft-os értékhatárig. Az MPL Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheted a szállítást, a részedre átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheted a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.

Felhívjuk a figyelmed, hogy rendelésedet 40.000 grammig tudjuk teljesíteni. Nagyobb rendelés esetén vedd fel Velünk a kapcsolatot. Az MPL futárszolgálattal történő szállítás 50.000 Ft értékű csomagbiztosítást tartalmaz. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!


UPS
Megrendelésed bármely európai országba kiszállítjuk. Ehhez a UPS nemzetközi csomagküldő szolgáltatásait választottuk. Felhívjuk a figyelmed, hogy a UPS-es fizetési módot kizárólag európai országba történő szállításnál választhatod. Magyarországi szállítás esetén a MPL Futárszolgálattal kézbesítjük a megrendelt termékeket. Felhívjuk a figyelmed, hogy rendelésedet 70.000 grammig tudjuk teljesíteni. Nagyobb rendelés esetén vedd fel Velünk a kapcsolatot.


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Utánvét
Ha utánvét szolgáltatásunkat választod, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetned a futár részére. Tájékoztatunk, hogy utánvétes fizetésre kizárólag MPL Futárszolgálattal történő szállíttatás esetén van lehetőség. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a lenti táblázatban találsz bővebb információt.


Előreutalás
Megrendelésed ellenértékét átutalás formájában is teljesítheted, melynek nincs többletköltsége a részedre. Ebben az esetben kérjük, hogy a megrendelést követően, a Rendelés Visszaigazolás e-mailben található Díjbekérőnek megfelelően járj el. Tájékoztatunk, hogy a csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.


Bankkártyás fizetés
Megrendelésed ellenértékét egyszerűen, bankkártyád segítségével is teljesítheted. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a SIMPLE biztonságos online fizetési rendszere segítségével azonnal teljesítsd megrendelésed árát. Kiemelkedő előnye, hogy nem kell utalással bajlódnod, nincs utánvét költség és megrendelésed azonnal összekészítésre kerül a rendelés leadását és fizetését követően, tehát lényegesen felgyorsíthatod a megrendelés kiszolgálását. Természetesen a bankkártyás fizetés díjmentes. Felhívjuk a figyelmed, hogy európai országokba történő szállítás esetén kizárólag bankkártyás és előreutalásos fizetési módot választhatsz.
Elfogadott bankkártyák:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott)
• Maestro

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyádon a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz!

A vállalkozás semmilyen körülmények között nem szerez tudomást a hitelkártya-információidról.

Tájékoztatunk, hogy bizonyos fizetési módok nem díjmentesek. Ezekről a megrendelés során vagy az alábbi táblázatokban tájékozódhatsz. b) További információk a bankkártyás fizetésről Webáruházunk részére a SIMPLE - OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SIMPLE fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Bankkártyás fizetés során a felhasználó elfogadja, hogy a(z) Sweeter Kft. (7140 Bátaszék, Garay utca 73. 25718649-2-17) által a(z) sweeter.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatok átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Bővebb információt a Fizetési tájékoztatóban olvashatsz, amit ide kattintva érhetsz el.Szállítási határidő

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy egyes termékeink külső raktárban helyezkednek el, így bizonyos termékek szállítási ideje akár 30 nap is lehet. Az adott termékek szállítási határidejét a termékeknél tüntettük fel. Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy amennyiben több terméket rendelsz, úgy a szállítási időket figyelembe véve egy csomagban küldjük ki megrendelésed. Tehát elképzelhető, hogy 30 napos szállítású terméket választasz és van mellette két 1 napos is, úgy a 30. napot követően adjuk postára megrendelésed.


Díjszabás

MPL futárszolgálat

0 g felett 1.560 HUF
2.000 g felett 1.960 HUF
5.000 g felett 2.360 HUF
15.000 g felett 3.360 HUF
25.000 g felett 6.260 HUF
40.000 g felett 0 HUF

MPL futárszolgálat esetén elérhető fizetési módok és azok költségei:
Utánvét - Költsége: 390 HUF
(40.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Átutalás - Költsége: 0 HUF

Bankkártya - Költsége: 0 HUF

FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!


UPS

0 g felett 15.990 HUF
5.000 g felett 17.990 HUF
10.000 g felett 19.990 HUF
20.000 g felett 23.990 HUF
30.000 g felett 26.990 HUF
40.000 g felett 31.990 HUF
50.000 g felett 35.990 HUF

UPS esetén elérhető fizetési módok és azok költségei:
Átutalás - Költsége: 0 HUF

Bankkártya - Költsége: 0 HUF

FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!


Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata