Előtetős Faház 300x200
399.990 HUF

FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!
300x200 cm
600000 gr

Egy állandó, fix helyes megoldást kerestél eddig? Nálunk megtaláltad, nem kell tovább kutatnod!

 

Miért nagyszerű választás? Esztétikus és igényes külseje miatt odavonzza mindenki tekintetét. Könnyű össze és szétszerelhetőség jellemzi, amely minden rendezvényen megállja a helyét, akár állandó helyről, akár fesztiválról legyen szó.

 

Praktikus és könnyen szállítható, egy utánfutón is elfér. 1 méteres előtetőnek köszönhetően kényelmes menedék esős időben is. Kedvelt megoldás a rendezvényszervezők tekintetében, hiszen így nívósabb látványt biztosít installációnk. 

 

  • Méret: 300 x 200 cm
  • Alapterület: 6 m2
  • Anyagvastagság: 19 mm
  • Előtető hossza: 100 cm
  • Oldalfal magassága: 200 cm
  • Oldalajtó bejárati: 190x80 cm
  • Kiszolgáló ablak: 240x90 cm 

 

A csomagok tartalmazzák a házak elemeit, a tetőt, ajtót, ablakot és a tetőre a kátránypapírt, ajtózárat, ajtó- és ablak kilincset, valamint az összeszereléshez szükséges szegeket és facsavarokat.

 

A házaknál az árak nem tartalmazzák az alapot, padlót, összeszerelést, festést, festéket, zsindelyezést, zsinelyt, ablaküveget, csöpögtető lemezt, de igény esetén rendelhető.


Megosztom:

Facebook Google
Vélemények
Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagott adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.

Kérjük, véleményed megosztásához jelentkezz be.Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata