Ice Roll - Tölcsér alakú fa kürtő
3.990 HUF

FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!
400 gr

Napjaink egyik legnagyobb kedvence a fagyis kürtőskalács. Az Ice Roll, speciális tölcsér alakú fa kürtő erre a célra lett kifejlesztve. A tölcsér alaknak köszönhetően tökéletes társa bármilyen gyümölcsnek, fagylaltnak vagy egyéb ínycsikalndó tölteléknek, legyen szó sós vagy édes kiegészítőről.

A kürtő minden általunk forgalmazott kürtőskalács sütő géppel kompatibilis.

  • Anyag: bükkfa és fém
  • 6 mm rozsdamentes köracél
  • Faragott nyél
  • Speciálisan kialakított nyél - ipari gépekhez megfelelően
  • Kürtő teljes hossz: 52 cm
  • Sütőhenger hossz: 16 cm
  • Átmérő: 5,5 cm, mely 2 cm-re szűkül
  • 6 dkg-os tölcsér alakú kalács készíthető vele

 

Igazán édesszájúak nagy kedvence. / Miénk is! :) /


Megosztom:

Facebook Google
Vélemények
Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagott adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.

Kérjük, véleményed megosztásához jelentkezz be.Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata