Mobil Gurulós Faház 300x200
1.599.999 HUF

FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!
300x200 cm
750000 gr

Egy igazán mobilis kitelepülési megoldásra vágysz? Ezt a nagyszerű gurulós faházat egyszerűen bármilyen vontatóhoroggal ellátott gépkocsi mögé kötheted és már viheted is magaddal a kiszemelt rendezvényekre. 6 m2-es alapterülete kielégítő a szakmához. Bármilyen rendezvény hangulatába illő, legyen szó egy falunapról vagy akár egy nívós alkalomról.
 

  • Méret: 300 x 200 cm
  • Alapterület: 6 m2
  • Anyagvastagság: 19 mm

 

A csomagok tartalmazzák a házak elemeit, a tetőt, ajtót, ablakot és a tetőre a kátránypapírt, ajtózárat, ajtó- és ablak kilincset, valamint az össeszereléshez szükséges szegeket és facsavarokat.

 

Továbbá az ár tartalmazza a műszaki vizsgát, a rendszámot és a névre íratást.

 

A házaknál az árak nem tartalmazzák az alapot, padlót, összeszerelést, festést, festéket, zsindelyezést, zsindelyt, ablaküveget, csöpögtető lemezt, de igény esetén rendelhető.


Megosztom:

Facebook Google
Vélemények
Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagott adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.

Kérjük, véleményed megosztásához jelentkezz be.Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata