Sweet Roll Home - Standard méretű otthoni fa kürtő
2.690 HUF

FIGYELEM! A feltüntetett árak, alanyi adómentes árak!
600 gr
kosárba
rakom

A Sweet Roll Home a standard méretű otthoni kürtőnk, mely a Big Roll Home kürtőnk kistestvére. Jellemzően otthoni, hobbi jellegű faszenes gépekhez javasoljuk.

Fém tartószerkezetének köszönhetően igazán megbízható. A 6 mm-es rozsdamentes acél és a faragott nyél biztosítja az időtálló használhatóságot. 

 

  • Anyag: fa és fém
  • 6 mm-es rozsdamentes köracél
  • Faragott nyél
  • A kürtő teljes hossza: 63 cm
  • A sütőhenger hossza: 24,5 cm
  • Az átmérője: 6 cm, mely 5 cm-re szűkül
  • 18 dkg-os kürtőskalács készíthető vele

Megosztom:

Facebook Google
Vélemények
Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagott adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.

Kérjük, véleményed megosztásához jelentkezz be.Hiszünk abban, hogy amit csinálunk az jó.
A Sweeter csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@sweeter.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre.
Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Sweeter Csapata